Hoppa till innehåll

Kapellgången

Huset

Dessa lägenheter ligger i centrala stadsdelen Landala, på adresserna Kapellgången 1 och 6. Lägenheterna ligger med endast några minuters gångavstånd till Chalmers Campus Johanneberg och busshållplatserna Chalmers och Kapellplatsen, med flera bussar och spårvagnar till bland annat centrum, Korsvägen samt Linnéplatsen. En del av lägenheterna har balkong eller fransk balkong.

Lägenhetstyper

Boyta Antal Beskrivning Totalhyra inkl. tillägg1
16-35 m2 71 st 1 rum och kokvrå 3 861 – 6 400 kr
30-48 m2 4 st 2 rum och kokvrå 5 209 – 7 237 kr
56 m2 2 st 3 rum och kök 9 855 kr

1 Tillägg avser avgift till förtroenderådet.

Hyran ovan gäller för 2024 och standardlägenheter som är omöblerade.

Månadshyra

Som hyresgäst aviseras du en totalhyra varje månad. Detta gör att kostnaden blir förutsägbar och tydlig vad du ska betala. Hyran löper över 12 månader.

I grundhyran ingår hyran för lägenheten samt uppvärmning och varmvatten. Utöver grundhyran tillkommer en obligatorisk avgift till Förtroenderådet, som uppgår för närvarande till 10 kr/månad. Internet och kabel-tv ingår inte, men finns att köpa till via Framtidens bredband, mer information hittar du här!

Tabellen ovan avser totalhyran per månad, inklusive avgift till förtroenderådet.

Möblemang, vitvaror och inventarier

Lägenheterna är omöblerade med toalett och dusch. Köket innehåller spis med ugn, kyl och frys.

Förråd

Det finns förråd till samtliga lägenheter. Det är även möjligt att hyra ett förråd separat, detta förråd ligger däremot inte i fastigheten.

Cykel- och bilparkering

Cykelparkering finns på innegården för hyresgäster samt besökare. Det finns ingen specifik bilparkering avsedd för hyresgäster eller besökare.

Tvättstugor

På varje våningsplan med studentlägenheter finns gemensam tvättstuga med tvättmaskiner, torktumlare samt torkskåp. Dessa är bokningsbara utanför tvättstugan.

Postfack

Postfack finns på varje plan.

Återvinning och avfallshantering

Som hyresgäst kan du sortera ditt avfall i eller i nära anslutning till huset. I korridorerna finns sopnedkast för restavfall samt komposterbart, ett grovsoprum finns i anslutning till huset. För övrigt avfall hänvisar vi till kommunens återvinningsplatser.

Din Bovärd

Din bovärd heter Fredrik Kågefors och det är han som har hand om felanmälningar och besiktningar i ditt hus. Felanmälningar gör du via Mina Sidor.