Nycklar

 

När du flyttar in så får du nycklar till din lägenhet samt din brevlåda. Du får dessutom två så kallade Aptus-brickor, vilket är en elektronisk tagg som går till allmänna utrymmen i din bostad samt badet. Din nyckel är en värdehandling och om vi behöver byta lås är det du som hyresgäst som får bekosta det, så var försiktig med den och ha exempelvis din nyckel i fickor eller fack som kan stängas ordentligt. ar du frågor eller behöver hjälp, vänligen kontakta vår kundmottagning.

Om du tappar din nyckel eller blir bestulen på den så ska du anmäla det till oss, så att vi kan byta lås på din lägenhet samt avaktivera Aptusbrickorna. Så fort du upptäcker att din nyckel är borta så ber vi dig att anmäl det till oss, för din och dina grannars säkerhet.
Vill du beställa en till nyckel eller en extra Aptus-bricka? Hör av dig till vår kundmottagning så hjälper vi dig. Det är endast du som har ett förstahandskontrakt som kan beställa extra nycklar. Glöm inte att ta med din legitimation.
Om du inte kan hämta ut nycklar så kan ett ombud göra det åt dig, vänligen fyll i denna fullmaktsblankett. Glöm inte att ditt ombud behöver ta med en legitimation!