Nycklar

 

När du flyttar in så får du nycklar till din lägenhet samt din brevlåda. Du får dessutom två så kallade Aptus-brickor, vilket är en elektronisk tagg som går till allmänna utrymmen i din bostad samt badet. Din nyckel är en värdehandling, så var försiktig med den och ha exempelvis din nyckel i fickor eller fack som kan stängas ordentligt.

Om du tappar bort din nyckel

Om du förlorar din nyckel eller blir bestulen på den så ska du anmäla det till oss, så att vi kan byta lås på din lägenhet samt avaktivera Aptusbrickorna. Så fort du upptäcker att din nyckel är borta så ber vi dig att anmäl det till oss, för din och dina grannars säkerhet. Du får stå ekonomiskt för bytet av låset, så var försiktig med din nyckel.

Beställa extra nycklar

Vill du beställa en till nyckel eller en extra Aptus-bricka? Hör av dig till vår kundmottagning via telefon: +46 (0)31 772 97 00 eller mail: info@chalmersstudentbostader.se så hjälper vi dig! Det är endast du som har ett förstahandskontrakt som kan beställa extra nycklar. Glöm inte att ta med din legitimation!

Kan du inte hämta dina nycklar?

Om du inte kan hämta ut nycklar så kan ett ombud göra det åt dig, vänligen fyll i denna blankett! Glöm inte att ta med en legitimation!