Hoppa till innehåll

Uddjaur

Huset

I närheten av vårt studentbostadsområde Emilsborg ligger detta studentbostadshus. Fördelade över sju våningsplan finns 118 studentlägenheter med varierande storlek, samt en förskola med fem avdelningar som är belägen i samma huskropp. Huset har klassat som miljöbyggnad enligt SGBC. Mer information om detta kan du läsa här. Här har du gångavstånd till Chalmers Campus Johanneberg samt till livsmedelsaffär. Busshållplats finns precis utanför och med kollektivtrafik tar du dig direkt till bland annat Korsvägen samt Brunnsparken. Via Förtroenderådet har du tillgång till flera olika gemensamma lokaler som festlokal och biljardrum. På Gibraltargatan 80 finns även en pool som alla som bor hos Chalmers Studentbostäder har tillgång till.

Lägenhetstyper

Boyta Antal Beskrivning Totalhyra inkl. tillägg¹ Planlösning²
26 m² 94 st 1 rum och kokvrå, plan 0-1, 3-7 5 877 – 6 412 kr
34 m² 5 st 1 rum och kokvrå, plan 1, 3-6 6 568 – 6 811 kr
55 m² 4 st 2 rum och kokvrå, plan 3-6 9 471 – 9 735 kr
55 m² 13 st 3 rum och kök, plan 3-7 10 748 – 11 538 kr
58 m² 2 st 3 rum och kök, plan 7 11 707 kr

 

¹ Tillägg avser avgift till förtroenderådet och internet
² Planlösningen kan variera något mellan olika lägenheter av samma typ, ex placering av fönster.

Hyran ovan gäller för 2024 för standardlägenheter som är omöblerade.

I denna fastighet tillämpar vi IMD läs mer om hur det fungerar här.

Läs mer om individuell mätning och debitering av el och varmvatten:

Grundhyra och totalhyra

Som hyresgäst aviseras du en hyra varje månad. Detta gör att kostnaden blir förutsägbar och tydlig vad du får och vad du ska betala.

I grundhyran ingår hyran för lägenheten samt eventuellt tillhörande förråd och uppvärmning.

Utöver grundhyran tillkommer tilläggskostnader för internetuppkoppling, samt en obligatorisk avgift till förtroenderådet, dessa uppgår för närvarande till 150 kr/månad. Alla lägenheter har ett bredband på 1000 Mbit.

Tabellen ovan avser totalhyran per månad, inklusive tilläggskostnader av internet och avgift till förtroenderådet.

Möblemang, vitvaror och inventarier

Lägenheterna är omöblerade. I varje lägenhet finns det spis, ugn, kyl- och frys, köksfläkt, gardinbeslag, duschdrapperistång samt hatthylla.

Förråd

Till varje lägenhet ingår lägenhetsförråd på plan 1 utom för lägenhetstyp B som har en klädkammare istället. Det är möjligt att hyra ett förråd separat.

Cykel- och bilparkering

Låst cykelparkering finns på plan 0 för hyresgästerna med en (1) uppmärkt plats per lägenhet. Utanför huset finns det cykelställ för besökande. Bilparkering, för hyresgäster och besökande, finns uppe vid Emilsborg, ca 150 meter från Uddjaur.

Tvättstugor

På plan 1 ligger gemensam tvättstuga med tre tvättstationer bestående av tvättmaskiner, torktumlare samt torkskåp. Dessa är bokningsbara via Mina Sidor eller utanför tvättstugan, med tillgång dygnet runt.

Postfack

Postfack finns direkt innanför entrén för studentbostäderna.

Återvinning och avfallshantering

Som hyresgäst kan du sortera ditt avfall i och i nära anslutning till huset. På plan 0 finns återvinningsrum där du kan sortera kartong, plast, metall, glas, tidningar och farligt avfall. I rummet bredvid kan du slänga grovsopor. Utanför entrén finns molokstation där du kan slänga restavfall och matavfall.

Din Bovärd

Din bovärd heter Anette Friberg och det är hon som har hand om felanmälningar och besiktningar i ditt hus. Felanmälningar gör du via Mina Sidor.