Hoppa till innehåll

Förtroenderådet

Förtroenderådet består av hyresgäster som arbetar på sin fritid för att hjälpa dig som bor hos Chalmers Studentbostäder.

Som förstahandshyresgäst är du automatiskt medlem.

Förtroenderådet hyresförhandlar åt dig varje år och har kontinuerliga möten med Chalmers Studentbostäder för att diskutera förbättringar i bostadsområdena. Chalmers Studentbostäder förhandlar också varje år om ett verksamhetsbidrag till Förtroenderådet och dess medlemmar, det vill säga alla ni som är hyresgäster. Bidraget används bland annat till gårdsfester och andra aktiviteter.

Förtroenderådet har också ett flertal lokaler som boende hos oss har tillgång till, se mer under Festlokal, biljard- och biorum m.m.

Glöm inte att kolla in Förtroenderådets forum! Här kan du chatta med dina grannar, sälja dina gamla prylar eller få tips om vad som händer i stan.

Klicka här för att komma till förtroenderådets hemsida!

Som hyresgäst hos oss har du tillgång till Förtroenderådets lokaler, då du är automatiskt medlem hos dem.

Festlokal

Festlokalen Fritids, belägen på Emilsborg, är perfekt för till exempel födelsedagskalas eller sittningar. Alldeles intill Fritids finns det dessutom ett biljardrum där du kan spela biljard med kompisarna, eller varför inte ordna en biljardturnering med grannarna?

Biorum

I vårt hus Blåelden, Dr Wigardhs gata 2, finns biorummet Blåkvarn med hemmabioanläggning. Här kan du och dina kompisar kolla på film utan att behöva tränga ihop er.

Musikrum

Är du musikalisk, eller vill bli, kan du öva i musikrummet, som ligger på Emilsborg. Här finns även instrument och PA ifall du vill spela med några kompisar.

Verktygutlåning

Förtroenderådet har dessutom andra lokaler, verktygsuthyrning och annordnar även aktivieteter för dig som hyresgäst. Du kan läsa mer information på deras hemsida.