Hoppa till innehåll

Chabo

Foto: CFFC/cffc.se

Chabo, Campus Johanneberg

Huset

Detta studentbostadshus ligger på Chalmers Campus Johanneberg, med adress Kemivägen 7A och B. Några minuter bort ligger föreläsningssalar, kårhuset, bibliotek och pub. Endast en kort promenad bort ligger hållplatsen Chalmers med flertalet bussar och spårvagnar till bl.a. Korsvägen, Linnéplatsen samt Brunnsparken. Samtliga lägenheter har en fransk balkong

Lägenhetstyper

Boyta Antal Beskrivning Totalhyra inkl. tillägg1
27-35 m2 471 st 1 rum och kokvrå 5 543 – 6 209 kr
37-50 m2 8 st 2 rum och kök 6 836- 7 922 kr

1 Tillägg avser avgift till förtroenderådet och kostnaden för internet

Hyran ovan gäller för 2024 och standardlägenheter som är omöblerade.

Grundhyra och totalhyra

Som hyresgäst aviseras du en hyra varje månad. Detta gör att kostnaden blir förutsägbar och tydlig vad du får och vad du ska betala. Hyran löper över 12 månader.

I grundhyran ingår uppvärmning och varmvatten.

Utöver grundhyran tillkommer internetuppkopplingen, samt en obligatorisk avgift till Förtroenderådet, dessa uppgår för närvarande till 150 kr/månad. Bredbandet har en hastighet om 1000 Mbit.

Tabellen ovan avser totalhyran per månad, inklusive tilläggskostnader av internet och avgift till förtroenderådet.

Möblemang, vitvaror och inventarier

Lägenheterna är omöblerade, i köket finns kyl och frys samt i övrigt ett komplett kök. Badrummen är helkaklade.

Förråd

Inuti varje lägenhet finns ett förråd.

Cykel- och bilparkering

Cykelparkering finns inomhus för hyresgäster, för besökande finns det även cykelparkering utomhus i samband med entrén till studentbostadshuset. Det finns ingen avsedd bilparkering för boende, vi hänvisar till parkeringsplatsen vid Gibtraltarvallsvägen 2.

Tvättstugor

I studentbostadshuset finns totalt 19 tvättstationer bestående av tvättmaskiner & torktumlare. Dessa är bokningsbara via Mina sidor eller utanför tvättstugan, med tillgång dygnet runt.

Postfack

Postfack finns direkt innanför entrén för studentbostäderna.

Återvinning och avfallshantering

Som hyresgäst kan du sortera ditt avfall i eller i nära anslutning till huset. Återvinningsrummet hittar du på Kemivägen 7A. I återvinningsrummet kan du lämna allt från batterier till metall, plast, wellpapp och glas samt grovsopor. Vi hänvisar till kommunens återvinningsstationer för övrigt avfall.

Gemensamma utrymmen

Du som hyresgäst har tillgång till flertalet faciteter i våra fastigheter. Bland annat kan du ansöka om access till vår gemensamma takterrass på Chabo samt vår gemensamma badanläggning med pool och bastu på Gibraltargatan 80, detta gör du via blankett som du hittar på Mina Sidor.

Din Bovärd

Din bovärd heter Erik Ahlstrand och det är han som har hand om felanmälningar och besiktningar i ditt hus. Felanmälningar gör du via Mina Sidor.