Hoppa till innehåll

Gibraltargatan 78

Foto: CFFC/cffc.se

Gibraltargatan 78, Emilsborg

Huset

Detta studentbostadshus ligger precis mittemot träningsanläggningen Fysiken, med närhet till ett grönområde för dig som vill promenera eller springa. Här har du gångavstånd till Chalmers Campus Johanneberg samt till livsmedelsaffär. Busshållplats finns precis utanför och med kollektivtrafik tar du dig direkt till bland annat Korsvägen samt Brunnsparken. Via Förtroenderådet har du tillgång till flera olika gemensamma lokaler som festlokal och biljardrum. På Gibraltargatan 80 finns även en pool som alla som bor hos Chalmers Studentbostäder har tillgång till.

Lägenhetstyper

Boyta Antal Beskrivning Totalhyra inkl. tillägg1
26-31 m2 182 st 1 rum och kokvrå 5 532 – 5 956 kr
36-70 m2 24 st 2 rum och kök 6 842 – 9 972 kr
76-102 m2 2 st 3 rum och kök 10 963 – 13 219 kr

1Tillägg avser avgift till förtroenderådet och kostnaden för internet

Hyran ovan gäller för 2024 och standardlägenheter som är omöblerade.

Grundhyra och totalhyra

Som hyresgäst aviseras du en totalhyra varje månad. Detta gör att kostnaden blir förutsägbar och tydlig vad du ska betala. Hyran löper över 12 månader.

I grundhyran ingår hyran för lägenheten samt uppvärmning och varmvatten.

Utöver grundhyran tillkommer internetuppkopplingen, samt en obligatorisk avgift till Förtroenderådet, dessa uppgår för närvarande till 150 kr/månad. Alla lägenheter har ett bredband på 1000 Mbit.

Tabellen ovan avser totalhyran per månad, inklusive tilläggskostnader av internet och avgift till förtroenderådet

Möblemang, vitvaror och inventarier

Lägenheterna är omöblerade. Lägenheterna harett komplett kök med kyl och frys. Vissa lägenheter har terrass. Badrummen är helkaklade med toalett och dusch.

Förråd

Separata förråd finns inuti varje lägenhet. Det är även möjligt att hyra ett förråd separat.

Cykel- och bilparkering

Låst cykelparkering finns i källaren för hyresgästerna, utanför huset finns det cykelställ för besökande. Bilparkering, för hyresgäster och besökande, finns i anslutning till Emilsborg.

Tvättstugor

På våningsplan 1 och 4 hittar du gemensam tvättstation med tvättmaskiner och torktumlare. Dessa är bokningsbara via Mina sidor eller utanför tvättstugan, med tillgång dygnet runt.

Postfack

Postfack finns direkt innanför entrén för studentbostäderna.

Återvinning och avfallshantering

Som hyresgäst kan du sortera ditt avfall i miljörum i huset. I miljörummet kan du sortera kartong, plast, metall, glas, restavfall och matavfall. Farligt avfall och grovsopor har du möjlighet att sortera i Miljöhuset som ligger uppe på Emilsborg vid Gibraltargatan 94. Om du inte vill gå in i miljörummet så finns det möjlighet att gå till molokstation vid Gibraltargatan 82 med restavfall och matavfall samt kommunens återvinningsstation för sortering.

Din Bovärd

Din bovärd heter Anette Friberg och det är hon som har hand om felanmälningar och besiktningar i ditt hus. Felanmälningar gör du via Mina Sidor.