Cykelförvaring och p-platser

 

I flera av våra hus finns det låsta cykelrum där du kan ställa din cykel! Det finns även låsbara cykelplatser utanför de flesta bostadshusen, där du eller dina vänner kan ställa sin cykel. Tänk på att inte ställa din cykel inne i fastigheten, exempelvis i korridoren eller trappen. Ifall ambulans eller räddningstjänst behöver komma fram kan cyklar i korridorer och trapphus försvåra för dem.

Tänk på att märka din cykel eller skriva ner ramnumret, om din cykel blir stulen är det lättare för polisen att identifiera just din cykel. Investera även i ett ordentligt lås.

Cykelrensning

Vi utför en rensning i cykelrummen två gånger per år, för att inte våra cykelrum ska bli överfulla med kvarglömda cyklar. Inför varje cykelrensning ber vi dig att du märker din cykel med namn och lägenhetsnummer. Vi kommer att meddela er i god tid innan vi genomför en cykelrensning.

P-platser

Vi har tyvärr inga egna p-platser att hyra ut. Om du önskar en p-plats så kontakta det parkeringsbolag som ansvarar din parkeringsplatserna utanför din lägenhet. Vi kan däremot erbjuda våra gäster att hyra bil för att utföra ärenden, då vi samarbetar med två bilpooler: Move about och Sunfleet. Läs mer här!

hem_bild