Hoppa till innehåll

Rännan

Huset

Detta studentbostadshus ligger på Chalmers Campus Johanneberg, med adress Rännvägen 1,3,5,7 och 9. Endast en kort promenad bort ligger hållplatsen Chalmers med flertalet bussar och spårvagnar till bland annat Korsvägen, Linnéplatsen samt Brunnsparken. Samtliga lägenheter har antingen balkong eller fransk balkong.

Lägenhetstyper

Boyta Antal Beskrivning Totalhyra inkl. tillägg1
28 m2 63 st 1 rum och kokvrå 5 099 kr

1 Tillägg avser avgift till förtroenderådet och internet

Hyran ovan gäller för 2024 och standardlägenheter som är omöblerade.

Månadshyra

Som hyresgäst aviseras du en fast hyra varje månad. Detta gör att kostnaden blir förutsägbar och tydlig vad du får och vad du ska betala. Hyran löper över 12 månader.

I grundhyran ingår hyran för lägenheten samt tillhörande förråd, uppvärmning, varmvatten och hushållsel.

Utöver grundhyran tillkommer kostnaden för internetuppkopplingen, samt en obligatorisk avgift till Förtroenderådet, dessa uppgår för närvarande till 150 kr/månad. Bredbandet har en hastighet på 1000 Mbit i samtliga lägenheter.

Tabellen ovan avser totalhyran per månad, inklusive tilläggskostnader av internet och avgift till förtroenderådet.

Möblemang, vitvaror och inventarier

Lägenheterna är omöblerade. I varje lägenhet finns det spis, ugn, kyl- och frys och köksfläkt.

Förråd

Det finns möjlighet att hyra förråd.

Cykel- och bilparkering

Cykelparkering finns i anslutning till boendet, mellan huskropparna. Det finns ingen avsedd bilparkering, det finns däremot en bilparkering på Gibraltarvallsvägen 2.

Tvättstugor

Det finns två gemensamma tvättstugor, på Rännvägen 3 och 7. Tvättstugorna är utrustade med tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp. Dessa bokas via en bokningstavla som sitter inne i tvättstugan, med tillgång dygnet runt.

Postfack

Postfacken är placerade i samma rum som tvättstugan.

Återvinning och avfallshantering

Som hyresgäst kan du sortera ditt avfall i eller i nära anslutning till huset. För övriga sopor hänvisar vi till kommunens återvinningsstationer.

Din Bovärd

Din bovärd heter Mattias Dahlin och det är han som har hand om felanmälningar och besiktningar i ditt hus. Felanmälningar gör du via Mina Sidor.