Hoppa till innehåll

Korttidskontrakt

Om en Masterlägenhet sägs upp i förtid hyr vi ut lägenheten som korttidskontrakt. Vanligtvis för en period på  3-6 månader beroende på hur nära inpå höstterminen lägenheten sagts upp. Till hösten är lägenheterna reserverade för Internationella Master studenter enligt vårt samarbete med Chalmers Tekniska Högskola. Därför hyrs lägenheterna ut möblerade och på korttid till en fast period utan möjlighet till förlängning. Man behåller sina köpoäng om man får ett korttidskontrakt och fortsätter samla poäng under boendetiden så länge man har ett aktivt kårmedlemskap.
När vi publicerar ett korttidskontrakt informerar vi samtidigt om hur man söker.

 

GV021008, Gibraltarvallsvägen 2, våning 1 av 6
Period
20240703 – 20241001

 

Det är inte möjligt att ändra kontraktstiden så att de börjar gälla senare eller tidigare. Det är inte heller möjligt att förlänga ett korttidskontrakt. Du avsäger dig besittningsskyddet i samband med att du erbjuds ett avtal. Om du däremot vill säga upp korttidskontraktet i förväg gäller minst 7 veckors uppsägningstid.

Hur söker jag?

När vi har tillgängligt korttidskontrakt som du är intresserad av fyller du i och skickar in följande formulär:

Formulär för korttidskontrakt här

Du behöver uppvisa ditt antagningsbesked eller att du är registrerad på minst 7,5 hp kommande termin. Du behöver även visa ditt kårmedlemskap. Dina kontaktuppgifter ska också framgå, så hör vi av oss om det blir aktuellt. Ansökningar utan intyg och kontaktuppgifter behandlas inte. Då det är kort svarstid behöver du ha koll på din e-post.

Mer information om korttidskontrakt hittar du i vår FAQ.