Hoppa till innehåll

Vi söker kundmottagare!

Omfattning

Extra vid behov. I dagsläget är Kundmottagningen öppen 8.00-16:30 måndag-onsdag, 8.00-19.00 torsdag och 8.00-13.00 fredag. Vi behöver främst hjälp kring ut- och inflytt som vanligtvis sker tisdag och torsdag varje vecka. Därutöver ser vi ett behov med heltid under ett par veckor på sommaren 2025.

Arbetsbeskrivning

Som kundmottagare har du en viktig roll då du är den första personen våra besökare möter. I rollen är du vårt ansikte utåt och den som hjälper våra hyresgäster när de flyttar in men även svarar på frågor via vårt mailsystem, telefon och personliga möten.

Det ingår att ta emot felanmälningar och andra ärenden för att sedan koordinera ut till rätt person. Varje vecka är du med och koordinerar arbetet kring ut- och inflyttning av hyresgäster. Det innebär att du tar emot och lämnar ut nycklar, koordinerar städbesiktningar och fördelar bland våra bovärdar, beställer städning i vad mån det behövs och löser diverse situationer som kan uppstå. Du kommer arbeta i ett team med vår kundservice-koordinator och våra två förvaltningsadministratörer och vid behov hjälpa till med olika administrativa uppgifter.

Start

Tjänsten tillsätts i mitten av augusti.

Vi söker dig som

Studerar på Chalmers eller Göteborgs Universitet. Vi sätter stor vikt vid personliga egenskaper. Du är servicemedveten, engagerad, flexibel och positiv, samtidigt som du har skinn på näsan och kan hantera olika typer av personer och situationer som kan uppstå. Då vi har många internationella hyresgäster, är det viktigt att du kommunicerar bra på engelska. Vi ser gärna att du själv kommer med idéer till förändring. Du har gått ut gymnasiet och har några års arbetserfarenhet från arbete inom kundservice, gärna från fastighetsbranschen, hotell eller liknande serviceyrke. Vi förutsätter att du har god datorvana då vi arbetar i flera system. Chalmers Studentbostäder är en liten organisation där det fattas snabba beslut och du behöver vara beredd på förändringar i arbetet.

Hur du söker

Maila personligt brev med kort sammanfattning om varför du passar för tjänsten tillsammans med ditt CV till info@chalmersstudentbostader.se. Märk din ansökan med ”Ansökan KM”

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

/Team CSB