Hoppa till innehåll

Snart dags att flytta ut?

Är det snart dags att flytta ut? Du har väl inte missat att vi har ett samarbete med Vital Service för din flytt- och flyttstäd. Samarbetet har tagits fram för att underlätta för er hyresgäster när det är dags att flytta ut. Om du anlitar Vital Service när du flyttar garanteras du en helstädad lägenhet som blir godkänd i städbesktiningen.

Om du anlitar Vital Service kan du dessutom ta del av RUT-avdraget för att få ett bättre pris. RUT-avdrag kan användas förutsatt att beställaren av städtjänsten har svenskt personnummer och är folkbokförd på adressen. Observera att du inte får RUT-avdraget utbetalt från Skatteverket utan RUT-avdraget dras av från skatt du betalt in under året. Har du inte betalat in tillräckligt med skatt blir det inget avdrag. Gå själv in på Skatteverkets hemsida för att se ifall du är berättigad till RUT-avdrag. För ytterligare information gällande priser och bokning, vänligen besök www.Vitalhome.se/Chalmers 

Vital Service finns även att nå på: 031 – 762 44 22 eller info@vitalstad.se

Hur går det till?

När du anlitar Vital Service för städning vid utflytt ur lägenheten så behöver du boka dem så att städningen blir klar tills deadline är att lämna in nycklarna. Därmed är det bra om du lämnar in ett set nycklar till vår kundmottagning redan innan utflyttningsdagen och Vital Service hämtar ut dem hos oss. Tänk på att lägenheten ska vara tömd, frysen avfrostad innan Vital Service kommer dit för att städa.