Publicering av lediga lägenheter

Chalmers Studentbostäder har 2340 studentlägenheter för studerande på Chalmers och Göteborgs universitet. Vanligtvis publiceras lediga lägenheter tisdag till onsdag varje vecka.

Lediga lägenheter    Våra uthyrningsregler

 

Byggstart för studenthotellet och vårt nya kontor

8 september, 2020

Den 1 september 2020 signades fastighetsdokument gällande fastighetsförvärv av Holtermanska så nu är vi en stolt ägare av en ny fastighet! Vår totalentreprenör Kålltorp Bygg AB har ny byggstartat konverteringen av de gamla fina lokalerna till ett studenthotell och vårt nya kontor. Nu kör vi!

Förnya ditt kårmedlemskap

31 augusti, 2020

Inför att den nya terminen startar kan du behöva uppdatera ditt kårmedlemskap. För att samla köpoäng i vår bostadskö samt att få bo hos oss behöver du vara kårmedlem i någon av dessa studentkårer: Chalmers Studentkår Sahlgrenska Akademins Studentkår Konstkåren Göta Studentkår Handelshögskolans i Göteborg Studentkår Om du inte är kårmedlem behåller du de poäng du har men kan tyvärr inte få nya. Detta innebär att om ditt kårmedlemskap hinner gå ut innan du förnyar det kommer du inte få köpoäng för de dagar som du inte är kårmedlem. Du kan läsa mer om våra uthyrningsregler här!

Emilsbro, 42 nya studentlägenheter

10 augusti, 2020

Inför terminsstarten är det hög efterfrågan på studentbostäder, därför arbetar vi på Chalmers Studentbostäder för att öka utbudet av våra lägenheter. Just nu pågår projektet Emilsbro, en fastighet mellan husen på Gibraltargatan 82 och Gibraltargatan 94. Emilsbro blir 42 nya studentlägenheter, och de första hyresgästerna flyttar in under februari 2021.