Publicering av lediga lägenheter

Chalmers Studentbostäder har 2340 studentlägenheter för studerande på Chalmers och Göteborgs universitet. Vanligtvis publiceras lediga lägenheter tisdag till onsdag varje vecka.

Lediga lägenheter    Våra uthyrningsregler

 

Kundservicekoordinator sökes till vår Kundmottagning

14 oktober, 2019

Vi söker en Kundservicekoordinator till Kundmottagningen. Klicka på länken för att komma vidare till annonsen som ligger hos Jerrie rekrytering. Sista ansökningsdag är 2019-10-28. Länk till annons.  

Gibraltar Guesthouse nominerat till pris!

8 oktober, 2019

Vi har blivit nominerade till The Class Best New Student Housing Development of the Year Award för projektet Gibraltar Guesthouse! Vi är väldigt stolta över Gibraltar Guesthouse, ett projekt som visar att det är möjligt att bygga studentbostäder snabbt, hållbart och smart! Vill du veta mer om Gibraltar Guesthouse? Här kan du läsa om boendet och här hittar du vår pressrelease! Vill du veta mer om tävlingen? Klicka på bilden nedan!

Formella krav för att bo hos oss

4 oktober, 2019

Det är tyvärr svårt att få tag på en studentbostad i Göteborg. Vi på Chalmers Studentbostäder försöker ändra på detta genom att bland annat bygga nya bostäder! Något annat vi gör kontinuerligt är att kontrollera så att de som bor hos oss har rätt till det. För att få inneha ett hyreskontrakt hos oss så måste man uppfylla vissa krav, däribland att ta minst 7,5 poäng per termin vid Göteborgs Universitet eller Chalmers Tekniska Högskola, samt att man är betalade kårmedlem vid någon av följande Studentkårer: Chalmers Studentkår Sahlgrenska Akademins Studentkår Konstkåren Göta Studentkår Handelshögskolans i Göteborg Studentkår Mer om våra uthyrningsregler kan du läsa i detta dokument och på denna sidan. Under de kommande veckorna så kommer vi att kontrollera högskolepoäng för vårterminen. Kontrollen genomförs via Ladok, du behöver alltså inte själv skicka några uppgifter tills oss. Behöver du dispens från studiekravet? Då behöver du fylla i denna blankett som lämna den till oss så snart som möjligt! Har du fler frågor och funderingar? Vänligen kontakta oss på info@chalmersstudentbostader.se