Hoppa till innehåll

Årsresumé 2021

År 2021 lider mot sitt slut och det har varit ett speciellt år, inte bara på grund av den rådande pandemin utan även kring vad vi på Chalmers Studentbostäder hunnit med under året. Vi värnar om våra hyresgäster och gör allt vi kan för att du ska trivas så bra som möjligt hos oss. Med fokus på kvalitét, utveckling och information är vi redo för nya utmaningar inför nästa år! Men vad har egentligen hänt på Chalmers studentbostäder 2021?

 

Två rekord i NKI undersökningen slogs i år!
Högst noterade deltagande i NKI enkäten, hela 70%, och högsta noterade NKI för oss sedan vi började mäta kundnöjdheten. Dessutom kammade vi hem förstapris i kategorin över 1500 studentbostäder. Stort tack för ditt deltagande, det är tack vare svarsfrekvensen som vi kan utveckla och utvecklas som din hyresvärd.

För att vi ska fortsätta ha de nöjdaste studenterna hos oss så har vi vidtagit flera åtgärder, bland annat har vi gjort renoveringar och förbättringar av våra fastigheter. Exempelvis har vi målat entréer, renoverat några av våra tvättstugor, utvecklat våra tekniska system för digitala bokningar, utökat grillplatser, utemiljöer och mycket mer! Är du mer nyfiken på vad som har hänt i just ditt område under 2021 hittar du mer information i detta dokument. För att hänga med i den digitala utvecklingen jobbar vi också på fler digitala och kreativa lösningar lösningar!

Under 2021 har också invigning och inflytt i vårt senaste tillskott Emilsbro ägt rum. Ett modernt tillbyggnadsprojekt med unik arkitektur och hela 42 nya studentlägenheter!

Inför 2022 jobbar vi för att du som hyresgäst ska fortsätta vara nöjd med att bo hos Chalmers Studentbostäder. Genom ditt deltagande i den årliga NKI undersökningen kan vi göra allt vi kan för att vara din bästa hyresvärd. Ditt ord är av största vikt för att vi ska kunna genomföra smarta lösningar som underlättar din vardag.

 

Slutligen vill vi önska dig ett riktigt gott nytt år och hoppas du vill vara med på vår utveckling under 2022!