Publicering av lediga lägenheter

Chalmers Studentbostäder har 2340 studentlägenheter för studerande på Chalmers och Göteborgs universitet. Vanligtvis publiceras lediga lägenheter tisdag till onsdag varje vecka.

Lediga lägenheter    Våra uthyrningsregler

 

Vinn en hyresfri månad!

20 februari, 2020

Inom kort kommer vi att skicka ut en kundundersökning (NKI). Det är en undersökning för dig som är hyresgäst att tycka till om ditt boende hos Chalmers studentbostäder.  · Första pris en person vinner en hyresfri månad  · Andra pris 2 biobiljetter (till 50 vinnare) För att vara med i utlottningen behöver du svara rätt på sista frågan i undersökningen. Lottningen sker i april 2020.

Gibraltar Guesthouse är miljöcertificerat!

7 februari, 2020

Vi är stolta att meddela att Gibraltar Guesthouse har fått certifieringen Miljöbyggnad silver! Detta innebär att fastigheten är byggda med höga krav på miljö- och hållbarhetskrav. Under projektet har det varit viktigt för oss att bygga både snabbt och hållbart, vilket vi har lyckats med! Om du vill veta mer om certifieringen Miljöbyggnad Silver kan du läsa mer här.

Möt Annelie: Vår nya kundservicekoordinator!

3 februari, 2020

Från och med i år har vi fått ett nytt tillskott i vår kundservice, Annelie! Hon kommer vara en fast punkt i vår kundservice. Innan hon började hos oss har hon jobbat inom fastighetsbranschen i tre år, och innan dess inom resebranschen som resesäljare. Det var där hon började med studenter genom språkresor, vilket hon tyckte var väldigt roligt! Annelie kan hjälpa dig med allt från att du ska söka bostad hos oss, erbjuds kontrakt eller vill veta vilket plats i kön du har, till andrahandsuthyrning och uppsägning av lägenheten. Annelie kommer du kunna träffa i vår kundmottagning på Gibraltargatan 82 eller på Chalmersdagen den 10 mars! Vi är väldigt glada att Annelie har börjat hos oss!