Publicering av lediga lägenheter

Chalmers Studentbostäder har 2121 studentlägenheter för studerande på Chalmers och Göteborgs universitet. Tisdag till onsdag varje vecka annonserar vi de lediga lägenheter som går att söka.

Våra nya uthyrningsregler Lediga lägenheter

 
panorama8januariLITEN

Projekt Uddjaur – vad händer på bygget?

16 februari, 2018

Vad händer på bygget? Arbete vecka 08 & 09: Makadamisering, formning plintar & hissgropar, gjutning av bottenplatta, formning & gjutning av väggar samt eldragningar För mer detaljerad information se: Veckobrev 08-09 Tider Arbete utförs mellan klockan 06:45 och 19:00 måndag till fredag. En tid framöver kommer arbete även att utföras på lördagar mellan 07:00 och 16:00 med visa mindre störande arbeten.

cancerfonden2

Årets Julgåva

15 december, 2017

Med en gåva till Cancerfonden önskar våra hyresgäster och vi alla samarbetspartners en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År.

nyelbilspool

Våra bilpooler – ett lyckat koncept

5 oktober, 2017

Sedan några veckor har vi nu fyra eldrivna bilar i våra bilpooler. Det är väldigt roligt att konstatera hur eftertraktade bilarna är. Lite oroliga var vi innan den här satsningen gjordes: Hur intressant är det att hyra en traditionell servicebil? Men uppenbart uppskattas den både som transportmedel - för typ storhandling och som persontransportfordon. Vi kan konstatera att våra hyrestagare har en hög grad av "elbilsmognad". Det märker vi på så vis att