Till nyhetsarkivet

Vi söker två nya studentmedarbetare

Chalmers Studentbostäder är en stiftelse som grundades 1961 av Chalmers Studentkår och Göteborgs stad. Chalmers Studentbostäder äger och förvaltar mer än 2300 student- och forskarlägenheter i Göteborg. Lägenheterna ligger centralt och nära till Chalmers Campus Johanneberg eller Campus Lindholmen. Från alla våra bostäder är det enkelt att ta sig till centrala Göteborg, antingen via cykel eller kollektivtrafik. Vi satsar framåt och arbetar aktivt med hållbarhet och nyproduktion. Efterfrågan på studentbostäder i Göteborg är stor, och vi satsar på att bygga 1000 nya studentbostäder fram till år 2026. Vi är ett gott gäng med fin sammanhållning som äter frukost tillsammans varje dag. Nu söker vi efter nya härliga personer som vill vara med och vårda och utveckla våra kundrelationer!

Vi jobbar för att erbjuda våra hyresgäster sin bästa boendesituation under sin studietid. Vi är ett litet bolag med strax över 20 anställda där vi jobbar över flera avdelningar för att kunna leverera bästa möjliga service till våra hyresgäster. Till hösten ska vi öppna upp ett nytt koncept för vår studenter, nämligen ett studenthostel. Därför söker vi nu två nya studentmedarbetare till vår reception på Chalmers Studentbostäder!

Som studentmedarbetare hos oss är du en del av vårt gäng där samarbete och service är en stor del av det vardagliga arbetet. Du har en varierande tjänst där du blir spindeln i nätet tillsammans med vår kundkoordinator, hotelladministratör och våra två förvaltningsadministratörer.

 

Omfattning

Ca 3 dagar schemalagt månaden samt vid behov. Du kommer schemaläggas enligt ett rullande schema där arbetet är förlagt på vardagar under kontorstid men kan även förkomma arbete på helgen om vi behöver. Vi uppskattar att du är flexibel och kan tänka dig att hoppa in i extra om det behövs.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Koordinering och förberedelser för in- och utflytt
  • Svara på frågor via mejl och telefon
  • Övrigt receptionsarbete

Flytande svenska är ett krav men vi har också många internationella hyresgäster så det är viktigt att du kommunicerar bra på engelska. Vi förutsätter att du har god datavana då vi arbetar i flera olika system.

 

Start       

Tjänsten tillsätts under augusti, vi tillämpar löpande intervjuer och tjänsten kan tillsättas innan annonsen tagits bort.

Vem söker vi?       

Vi lägger stor vikt vid personlighet och tror på att det mesta går att lära sig över tid men vi vill ju att du skall trivas i vårt gäng. Viktiga egenskaper är att du är servicemedveten och du kan hålla många bollar i luften. Som person ser vi gärna att ditt hjärta klappar lite extra för service samt att du är en positiv lagspelare. Du studerar vid Chalmers tekniska högskola, Göteborgs universitet eller relevant yrkesutbildning. Vi ser helst att du har några års arbetserfarenhet från arbete helst med kundfokus, gärna från fastighetsbranschen, hotell eller liknande serviceyrke.

Hur du söker

Mejla CV och personligt brev till info@chalmersstudentbostader.se och märk din ansökan med “Ansökan KM”

 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår kundmottagning på:

Info@chalmersstudentbostader.se

031 – 772 97 00

Sista ansökningsdag: 31/7

Omfattning: Deltid/vid behov

Lön: Timlön, kollektivavtal finns

 

Övrigt: Vi erbjuder alla våra studentmedarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till vår friskvårdsportal Benify. Självklart är du också välkommen när det vankas AW eller julbord.

Vi ser fram emot din ansökan!
Chalmers Studentbostäder