Till nyhetsarkivet

Vi söker studentmedarbetare med inriktning ekonmi

Chalmers Studentbostäder är en stiftelse som grundades 1961 av Chalmers Studentkår och Göteborgs stad. Sedan dess har vi verkat för att utveckla och förvalta studentlägenheter i campusnära och attraktiva områden i Göteborg. Vi är ett gott gäng med fin sammanhållning och nu söker vi efter en härlig person till som vill vara med och utveckla vår ekonomiavdelning.
Vi jobbar för att erbjuda våra hyresgäster sin bästa boendesituation under sin studietid. Vi är ett litet bolag med ca 25 anställda där vi jobbar över flera avdelningar för att kunna leverera bästa möjliga service.

Som studentmedarbetare hos oss är du en del av ett gäng där samarbete och service är en stor del av det vardagliga arbetet. Du kommer att hjälpa ekonomiavdelningen med förekommande arbetsuppgifter, men främst att hantera leverantörsreskontra enligt givna instruktioner och att hjälpa oss att utveckla vårt flöde av fakturor. Som person tror vi att du är positiv, lojal, lösningsorienterad och flexibel.

Omfattning
Ca 3 dagar schemalagt i månaden samt vid behov. Arbetstiden är förlagd på vardagar under kontorstid. Vi ser gärna att du är flexibel och kan tänka dig att hoppa in i extra i den mån det behövs.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
– Löpande arbete i leverantörsreskontran.
– Kontakta leverantörer vid eventuella oklarheter och för att effektivisera arbetet med fakturor.
– Övrigt ekonomiarbete

Vi förutsätter att du har god datavana då vi arbetar i flera olika system.

Start
Tjänsten tillsätts under oktober, vi tillämpar löpande intervjuer och tjänsten kan tillsättas innan annonsen tagits bort.

Vem söker vi?
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Viktiga egenskaper är att du är positiv, flexibel, lojal och kan tänka dig att hjälpa till där behov finns. Du studerar vid helst vid Handelshögskolan eller på en relevant yrkesutbildning med ekonomisk inriktning på någon av de andra lärosätena som finns i Göteborg. Vi ser helst att du har några års arbetserfarenhet, gärna från fastighetsbranschen men inget krav.

Hur du söker
Mejla CV och personligt brev till marie.sandahl@chalmersstudentbostader.se och märk din ansökan med “Ansökan Ekonomi”

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår ekonomichef på:

marie.sandahl@chalmersstudentbostader.se
031 – 772 97 31

Sista ansökningsdag: 30/9
Omfattning: Deltid/vid behov
Lön: Timlön, kollektivavtal finns

Övrigt: Vi erbjuder alla våra studentmedarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till vår friskvårdsportal Benify. Självklart är du också välkommen när det vankas AW eller julbord.

Vi ser fram emot din ansökan!
Chalmers Studentbostäder